Falun

Vanessa, Jag & Morsan var ju till Falun idag och köpte lite saker. Vi var först inne på Zoo och köpte C-vitamin till morsans marsvin, det ska ju jämt vara slut i Mora så man får lov att åka till Falun. Inne på Zoo tittade Vanessa på alla söta djuren.


Hon skulle hela tiden sticka in fingrarna i buren till råttorna, och tillslut kom ena råttan fram och naggade på Vanessas finger, efter det ville hon inte stoppa in fingrarna i buren igen.



Efter Zoo gick vi in på BR Leksaker. Ojj, vad Vanessa vart glad där inne. Hon sprang runt och skulle titta på allting. Och när hon såg bollar så skrek hon "Bolla", haha så sööt. Så mormor köpte en stor prinsess boll till Vanessa som hon tyckte jätte mycket om. Jag fick inte ens ta den ifrån henne när hon skulle sova så den fick ligga bredvid henne i sängen. Vanessa fick också båtar som hon ska ha i sandlådan eller i poolen.



Det var iallafall vad vi har gjort idag. Nu har jag precis kommit in från att ha varit ute och sprungit med Kira. Så nu ska jag se på en film och äta jordgubbar. Dom har stått i kylen i många dar nu så det är bäst och äta upp dom innan dom blir förstörda.

0 kommentarer: