Lekkompaniet


Idag har jag & Emma varit på Lekkompaniet i Mora med våra barn. Emma har ju en dotter som heter Maja som är 3 månader yngre än Vanessa och så har hon en son som heter Jesper som är 3 år.






Först när vi kom till Mora gick vi på Mcdonalds och åt lite mat. Vanessa är galen i pommes, tycker det är så gott. Efter Mcdonalds åkte vi till lekkompaniet. Första gången vi var där. Det var faktiskt jätte kul för barnen. I början vart Vanessa lite rädd när jag satte henne i hoppborgen, men sen efter ett tag så började hon hoppa och hon tyckte det var jätte kul. Hon älskade också att åka kanan. Hon skrattade så mycket. Sen fanns det ju sånna där jätte stor bollar som Vanessa älskar. Vi var där i 1 ½ timma ungefär och Maja & Jesper vart helt slut, men inte Vanessa. Hon bara fortsatte att springa runt och leka. Hon har så mycket energi.


Jesper vart lite kär i Vanessa. Han sa att han ville att dom skulle gifta sig, haha så sööta. I bilen på vägen hem så frågade Jesper hela tiden "Har Vanessa somnat nu?, jag måste titta på henne innan jag kommer hem."

Tillslut så somnade alla barnen i bilen.


0 kommentarer: