Utekväll

Vart utgång för mig & Emma igår. Vi fick en chaufför tillslut, hehe. Och den vi verkligen inte trodde skulle vilja vara chaffis. Men Jimmy var sjysst och ställde upp.



Innan vi drog ut så var vi hemma hos Emma och åt. Och barnen lekte som bara den. Sen kom Jimmy och hämtade oss vid 8:a tiden. Vi tog Emmas nya bil, en Volvo V50! haha som Jimmy tyckte var så skitig utanpå. Emma hade aldrig tvättat den sen hon köpte den.

Vi hade inte bestämmt vart vi skulle, men Jimmy tyckte att vi skulle ta strandserveringen i Orsa, Så vi gjorde det. Jens Pappas band var där och spelade men det var mest äldre människor där så det var inte speciellt mycket drag där. Så vi ringde Jimmy så att han fick komma och hämta oss igen för att ta oss till Mora. Medans vi väntade på Jimmy så träffade vi på Christian. Sen kom Jimmy tillbaka och hämtade oss med en nytvättad bil, haha!

Så vi drog till Wasa men där var det inte mycket drag heller, var faktiskt rätt så dött. Vart höll alla hus ? haha. Men vi hade en kul kväll iallafall. Och det blev inte som det alltid brukar bli när jag är och dricker på Wasa, hahaha! Det vart inte en allt för sen kväll, vi kom hem vid 2 tiden.



Vanessa hade varit helt slut igår efter allt lekande med Maja & Jesper. Vanessa hade somnat på en gång när dom kom hem och hon sov ända till 10:00 idag, En sån trött liten brud.

0 kommentarer: