Midsommarafton






På midsommarafton var jag, Vanessa & Morsan i Orsa för att fira. Det började klockan 17:00 på Ångbåtsudden. Det här var ju första gången för Vanessa eftersom att hon var för liten förra året. Då kunde hon inte ens gå. Vanessa var så fin på midsommarafton. Hon hade sin fina vita klänning med stora rosa blommor och en vit stickad kofta med hjärtan på. Morsan var också jätte fin med sin gula klänning.


Hela vägen dit så regnade det men när vi kom fram så började solen skina och det var inte allt för kallt. Vanessa och Jessica dansade runt midsommarstången och Vanessa hade så kul. Hon skulle hålla alla barnen i handen och efter att dom hade dansat klart så skulle hon krama flickan som hon dansat med. Vanessa bara dansade och dansade och klappade händerna hela kvällen. Hon älskar ju att dansa till all musik. Så fort hon hör något på tv:n så börjar hon ju dansa.





Det var också fullt med hundar där som mormor Jessica skulle klappa hela tiden, hehe. Vissa hundar hoppade till och med i för att bada. Det såg ju självklart Vanessa och då ville hon ju också i och bada. Sen vart hon lite grinig bara för att hon inte fick.


Det var också ett tivoli där midsommarfirandet var, men Vanessa var lite för liten för att åka dom karusellerna. Men nästa år kan hon säkert åka någon liten karusell.




På vägen hem stannade vi till på Central grillen som är rätt så nyöppnad. Där vart det kebab för mig & Vanessa så klart, för morsan vart det vegetarisk pizza. Efter det åkte vi hem, kom vell hem runt 22:00. Vanessa somnade gott den kvällen efter allt dansande.

0 kommentarer: