Midsommardagen




Igår åkte jag & Emma till Orsa. Vi var så partysugna. Men jag fick ju lov att köra bil, som vanligt, haha! Men det går lika bra att festa nykter som full. Roligt kan man ha iallafall. Vi kom dit vid 19:00, Hade ju hört att banden skulle börja spela då, men det var ju självklart FEL. Började inte förens 21:30. Så vi gled omkring ett tag och dunkade Adept för att fördriva tiden. Emma ringde runt till en massa folk, men alla var ju sånna tråkmånsar.

Men sen drog vi och såg på EMD med Mia & peter. Inte för att man gillar Emd direkt, men alltid kul att se några live. Efter spelningen vart det fjortisrus till signeringsborden, haha folket var som galna och skulle puttas, så då drog vi ut till parkeringen för att värma oss i bilen ett tag. Jag frös som satan. Stod och skakade rumpa inne på spelningen.


Haha, Emma vart lite kär i han som spelade keybord!


På Parkeringen mötte vi Henke och peter och mia bestämmde sig för att dom skulle sova över där, men dom visste inte vad dom skulle göra med deras hund. Så det vart en liten tripp till Mora för att hämta upp deras söta lilla hund. Sen skulle Emma så klart till Donken, så det vart en drivein där och sen tillbaka till Orsa. Men sen var ju problemet att dom skulle lämna hunden hos Henke också. Men henke såg man inte nåstans men peter hade hans nycklar, haha men visste bara att han bodde på 10A. Men det var på murargränd kom vi fram till. Där har man ju själv bott så det gick snabbt och sen vart det tillbaks till Campingen igen.


När vi kom tillbaka hade det kommit riktigt mycket folk. Träffade Mattis (Som skulle springa runt och ta kort på mig), Malin, Louise, Jimmy G & O, Marcus och en massa andra som man kände. Så vi stod och snackade lite och hade riktigt trevligt.



Klockan blev halv 3 innan vi började åka hemmåt. Stackars Emma som skulle upp och jobba klockan 07:00. Dubbla pass skulle hon ha till och med. Men men det gick bra iallafall. Och skit kul har vi haft.

0 kommentarer: